Записник. Майже приватний. Про дизайн, стоки, фото, CMS’ки...
Вчуся створювати сайти... Політ нормальний :)
---
FireFOX+Site= foxite.blogspot.com

Реп’ях-інфо з мого рідера

21 лип. 2009 р.

Ціни в інтернеті

Власники сайтів здебільшого намагаються заробити як копірайтери, видавці, рекламісти і т. д. Рано чи пізно постає питання що і за яку ціну можна пропонувати, які середні ціни на цьому ринку, скільки вимагати за ту чи іншу послугу, щоб не прогадати ні в більшу, ні в меншу сторону (щоб клієнт не втік, і самому щоб не продешевити).

Вирішила зібрати докупки пару сторінок, де більш відверті блогери пишуть свої розцінки.

Сайт Територія Дзен
Цитую:

КОПИРАЙТИНГ
  • Написание статей для сайтов - от 3$ / 1000 знаков. Возможно обыгрывание жанров (интервью, заметка, эссе, обзор, аналитика, сказка).
  • Рерайт статей любой тематики - от 1$ / 1000 знаков.
  • Художественный перевод статей с английского - от 6$ / 1000 знаков.
   
WORDPRESS
  • Установка, базовая настройка, установка стандартной темы оформления - 15$
  • Базовая настройка подразумевает подключение и настройку модулей для SEO, защиты от спама, расширение функционала и удобства публикации материалов.
  • Расширение функционала, доработка темы, настройка “сложных” тем - от 20$. в зависимости от объема работ.
  • Возможности, сроки и окончательная стоимость обсуждается индивидуально. Возможна также поддержка сайта.


Свобода слова вебмастерского також подає певну інформацію про спосіб заробітку. Наприклад, на момент написання цього тексту там можна знайти можливість розмістити банер розміром 125х125 пікселів за 150 самізнаєтечого в місяць. Безумовно, ціна відповідає відвідуваності ресурсу (700-800 в день, читачів 1286) і тематиці SEO. А от про ціни на верстку господар ресурсу не написав. В принципі, якщо ціни серйозні, то це може вимагати акуратності з податками, та і можливо описати безліч варіантів - річ марудна. А було б цікаво поглянути...

Ще колись траплявся мені ресурс, який надає таке собі експрес-оцінювання вартості твого ресурсу і реклами на ньому (варто лише ввести у форму інтернет-адресу блогу, який оцінюється). Відшукаю - допишу...

Натрапила на сайт з розписаними цінами на виготовлення сайтів, особливо я звернула увагу на ціни на підтримку сайтів - 40 ує щомісячно - найпростіший варіант. Варто переглянути свою оцінку часу.



Немає коментарів: